Etiketimet Sekretari amerikan

Etiketim: Sekretari amerikan

Sekretari amerikan i shtetit në vizitën e parë zyrtare në Turqi

Sekretari amerikan i Shtetit, Rex Tillerson filloi sot vizitën e parë në Turqi, që synon të ndërtojë marrëdhënie të mira me administratën Trump pavarësisht...

Ndihmës sekretari amerikan, Hoyt Brian Yee, viziton Kosovën

Zëvendës-ndihmës Sekretari i shtetit, përgjegjës për çështjet evropiane dhe euro-aziatike, Hoyt Brian Yee, ka filluar vizitën dy ditore në Kosovë. Sot dhe nesër, ai do...