Thirrje publike LDK-së !

11.12.2019 21:45:22

Nga: Fatmir Bajraj

Diskursit politik të LVV-së t’i përgjigjeni me t’njëjtin diskurs, Narracioni nihilist i Vetvendosjës t’merrë t’njëjtën përgjigje nga LDK-ja, Gjuha shpërftyruese e Levizjes, t’merr përgjigjen në t’njëjtën ekuaivalencë & më t’njëjtën monedhë : – Nëse LVV-ja i mohon LDK-së të drejtën për postin e Presidentit, edhe LDK-ja, t’i mohon LVV-së poziten e Kryemnistrit. – Nëse LVV-ja i mohon LDK-së të drejtën e saj në caktimin e emrit të kandidatit për Presdient, duke anatemuar emrin e Kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, akademik Isa Mustafa, atëherë ; – Edhe LDK-ja t’i mohoj, duke anatemuar kandidatin e LVV-së për Kryeministër, z.Kurti. Nëse LVV-ja, vazhdon të anatemoj, 2 nga tre nënkryetarët e LDK-së, z.Haziri & z.Veliu, edhe vetë kryetarin, akademik Isa Mustafa, atëherë ; – LDK-ja të sillet në t’njëjtin sens, duke injoruar dhe anatemuar ; Konjufcën, zonjën Haxhiu dhe z.Kurti ! “Le t’provoj grushtin e fuqishëm, edhe Mali që s’bëzanë”!