U rrëzua në momentin e duhur dhe mbeti gjallë! (Video)

18.12.2016 17:01:06

Një fëmijë rus ka mundur të vdes gjatë kalimit të rrugës, por fati deshi që të rrëshqas në momentin e duhur.

Siç e shihni në video, në momentin kur ka rënë në rrugë, kalon një veturë me shpejtësi shumë të madhe.

“Kështu ka vdekur një mik i imi”, thotë një përdorues i Redditit.