Cili diktator vrau më së shumti njerëz? (Foto)

08.06.2017 17:03:14

Thuhet se duhet të kesh dhembshuri për njerëzimin, dashuri për atdheun dhe kërkim i fuqishëm i drejtësisë dhe mëshirës për t’u bërë një lider i fuqishëm dhe i respektuar i një mase.

Çdo herë, megjithatë, ka politikanë ose gjeneralë të cilët vendosin t’i bëjnë gjërat në mënyrën e tyre.

Këta diktatorë gjakftohtë nuk brengoseshin për vlerën e jetës aq sa brengoseshin për arritjen e dominimit të tyre, fuqisë dhe pavdekësisë.

Një infografikë e modifikuar , shfaq diktatorët të cilët vranë më së shumti njerëz gjatë sundimit të tyre – me një pikë gjaku për çdo një milion njerëz të vrarë.