Drejtësia duhet të na i heq qafe “imamët” që po shajnë

01.08.2016 01:56:33

Nga Gani Sadiku

gsKur një mjekërrcjap, një i krisur, imam i pa moralshëm i quan femrat prostituta vetëm pse shkojnë në pllazhë, atëhere, kush duhet t’i shkojë mbas në xhami këtij faqeziu?.
Prokuroria e shtetit duhet me na i hjek qafe këtë pjellë majmunësh, të cilët mohojnë edhe çështjen kombëtare për interesa aziatike.
Diçka nuk është në rregull më këta matrapazë. A janë në mend këta hoxhallarë me këtë propagandë të poshtër apo çka?
Një idiot thot: Me studiu juridikun është haram. Idioti tjetër thot: Martesa me qiken e mixhës është e lejuar. Një soj majmuni tjetër thotë: Islami e lejon të mbash skllave seksi në shtëpi, Ky gomari tjetër thot: femrat që shkojn në plazhë jan prostituta etj. Kujt i duhet një islam i tillë i mësuar nga këta matrapazë të paguar mga Serbia dhe Rusia.?