Drejtori i Chapecoenses vjen me një premtim të madh

01.12.2016 20:55:23

Drejtori i Chapecoenses, Cecilio Hans, vjen me një premtim të madh

Ai ka theksuar që do ta rindërtoj klubin dhe skuadra do të jetë edhe më e fortë.

“Në kujtim të atyre që humbën jetët dhe për të nderuar familjet e tyre, ne do ta rindërtojmë këtë klub nga e para. Madje do të jetë edhe më i fortë”, deklaroi Hans.

Chapecoense humbi 19 futbollistë, në aksidentin famëkeq që ndodhi në Kolumbi.