EXIT POLL: PS fiton edhe në Tiranë

25.06.2017 21:28:01

Sipas Exit Pollit të publikuar nga IPR Marketing dhe Ora News, në qarkun e Tiranës Partia Socialiste siguron nga 17-19 mandate.

Partia Demokratike siguron 11-13 mandate dhe Lëvizja Socialiste Për Integrim nga 2-4 mandate.

Të përkthyer në përqindje, rezultatet janë si më poshtë:

PS: 46-50%

PD: 30-34%

LSI: 11-15%

LIBRA: 1-3%

PDIU: 1-3%

SFIDA: 0-1%