Fëmijët e ushtarakëve- Model dhe studente exelence, krenari legjitime

15.09.2019 17:06:57
 
Nga Luan KALANA
AURELA KULLOLLI-Mjekja e re e talenruar, e shkelqyer,e Diplomuar ne Fakultetin e Mjekesise Tirane,Fituese e Medalejs te Arte. Rezultatet në Fakulitetin e mjekësisë të studentes Aurela Valter Kullolli-ne 20 vjet shkolle vetem noten 10*,ju kujtojme se ajo eshte fituese e Olimpiades Nderkombetare te Matematikes. -duke pritur Medaljen e Artë të dytë,pas asaj te Shkolles se Mesme.Aurela eshte vajza e dy shtarakeve shembullore,ish oficer Valter Kullolli dhe police Parnvera Kalana Kullolli. -“Notat nuk janë gjithçka në jetë dhe sidomos në profesionin e mjekut. Megjithatë, janë një tregues. Tregues i përkushtimit, durimit, vullnetit, aftësisë. Studimi nuk do të pushojë ndonjëherë. Çdo gjë ia dedikoj familjes sime, e cila ka sakrifikuar për mua, gjithë këto vite.”(A.K.)