Arti i rrugës, që i jep ngjyra qyteteve (Foto)

05.02.2017 14:15:26

Është e mahnitshme se si detaje të vogla,të pikturuara në një mur apo rrugë bëjnë ndryshime kaq të mëdha. Në fakt arti modern i rrugës ka aftësinë që të kthejë çdo mur, gardh apo kolonë në një instilacion të mahnitshëm artistik. Ne po ju paraqesim një koleksion të shembujve më të mirë mes asaj që quajmë vandalizëm dhe asaj që quajmë art.