Fetah Rudi: U përkujtua veptimtari i LDK-së, Gani Zogaj

21.08.2016 22:06:25

Veprimtari i hershëm i LDK-së dhe personifikimi i viktimizimit nga dhuna politike, Fetah Rudi, nëpërmjet një postimi në facebook, ka njoftuar për shënimin e përvjetorit të Gani Zogajt, veprimtarit të hershëm të LDK-së në Malishevë.

Të plotë postimin e z. Rudi mund ta lexoni më poshtë:

“Sot me nje akademi perkujtimore ne Bellanic u perkujtua veprimtari i LDK dhe ish kryetar aktivit e i nendeges se ketij fshati,ish mesuesin e veteranin e UÇK si dhe keshilltar i asamblese komunale ne zgjedhjet e para te pas luftes ne Malisheve. Pos familjarve e qytetarve dhe miqve te Ganis Akademin e nderuan edhe Deputetet e Parlamentit te Kosoves z. Sali Morina, z. Haxhi Shala, drejtori i DKA ne Malisheve z. Avdi Morina. Per figuren e z. Gani Zogaj folen Kryetari i fshatit z. Nysret Sertolli ne emer te fshatit, ne emer te Kryesise se LDK dega ne Malisheve foli Deputeti z. Salih Morina qe çmoi lart kontributin e z. Zogaj. Per kontributin e dhene ne te gjitha proqeset e Gani Zogaj foli bashkepuntori me i afert i tij

Ish antari i Kryesise se LDK dega ne Malisheve si dhe keshilltar i asambles komunale ne Malisheve z. Hamdi Hoxha foli per kontributin e tij qe ka dhen ne te gjitha periudhat e kohes deri ne çlirimin e vendit e qe kontributi i Gani Zogaj ishtee i madhe qe qmohet larte nga bashkepuntoret dhe qytetaret e Bellanices e te Malisheves dhe te Kosoves tha z. Hamdi Hoxha”