Flamurin kombëtar e ngritën edhe të dielën, njëjtë sikur 51 vite më parë.

Krushqit e familjes Fona nga Prapashtica e Prishtinës, e bënë të parët në kryeqytet, që morën nuse me flamur në verën e vitit 1968.

Më i moshuari i kësaj familje tregon emocionet që patën edhe populli në atë botë.

“Dy anët e rrugës kishte përplot qytetarë të cilët brohorisnin dhe ishin shumë të gëzuar”, tha më i moshuari  i familjes Fona.