Fund java mbyllet me sportet ekstreme në Prilep

29.10.2016 11:18:46

Me manifestimin “Prilep Open”, qyteti nën Kullat e Markos mbyll fund javën e sezonit për sportet ekstreme.

Ngjarja “Prilep Open” nuk një vend do t’i mbledh parashutistët më të mirë nga Maqedonia dhe vendet fqinje. Në të dy ditët konkurruese do të prezantojnë 70 parashutistë, të cilat do të shfaqen në fushën e fluturimit në fshatin Aldanci.

Fundjavëve të fundit Prilepi ka promovuar disa sporte ekstreme, si Motocross, ultramarathon, parashutizmin, gara me biçikletë, ecje në maje të male, ku edhe njëherit ky vend po bëhet një destinacion për sportet ekstreme, shprehet ndër të tjera kryetari i Komunës së Prilepit, Marjan Risteski.