I PASTREHU NDËRTON SHTËPI TË PABESUESHME NËN STACIONIN E TRENIT

01.10.2017 10:34:42

Kur jeta i dha këtij burri limonë, ai u sigurua që të bënte një limonadë me të vërtetë të mirë.

Carlos, një i pastrehë që jeton në Nju Jork, ia doli që të ndërtonte një shtëpi të pabesueshme në një tunel shërbimi nën një stacion treni.

Dhe shtëpia e tij sekrete është thjeshtë e pabesueshme.

Për një njeri i cili nuk ka para shumë, kjo shtëpi është thjeshtë një krijim i mirë dhe interesant.