Ja sa shumë ndryshon pamja nga mëngjesi deri në mbrëmje

29.07.2016 18:59:14

Çdo mëngjes, miliona
njerëz shpenzojnë shumë kohë duke u bërë gati për pjesën tjetër të ditës. Rezultatet mund të jenë të ndryshme, por një gjë është e qartë: pamja e një personi mund të ndryshoj jashtëzakonisht shumë brenda një dite.

Kjo temë ka marrë vëmendjen e fotografes belge, Barbara Iweins, e cila kishte vendosur të paraqes ndryshimet të cilat ndodhin brena 24 orëve, në projektin të që ajo e titulloi ‘7AM-7PM.’ Barbara bëri fotogafitë e njerëzve të ndryshëm ne orën 7 të mëngjesit, dhe në orën 7 të mbrëmjes dhe dallimi në pamje është shumë i madh.

Në gjithë këtë ka një gjë të cilën ne kemi vërejtur: disa persona duken më bukur në mëngjes kur ata spo janë zgjuar! Si mendoni ju?3-23-33-43-53-1