Kah po shkojnë pagat e mësimdhënësve të rinj, zonjusha Haxhere Gavazaj?

27.12.2021 19:49:33

Shumë mësimdhënsë të rinj që u pranuan në detyrë në Komunën e  Prizrenit tash e disa muaj janë të pakënaqur me trajtimin e tyre..

Nga Lejla Hoti

Ata punojnë po pagat e tyre ende si gëzuan, sepse ata mesimdhënës janë në mëshirën e zonjushës Haxhere Gavazaj, e cila Drejtorinë Komunale Arsimit në  Prizren e ka shndërruar në pronë private të saj…

Dikush po luan më djersën e mësimdhënsve  dhe se kush fshihet pas  zonjushes në fjalë ende nuk dihet

A  kemi  shtet?

A kanë ku të ankohen këta mësimdhënës që çdo ditë  janë të rregulltë në  proces mesimor?

C  po bëhët më pagat e tyre?

Pikërisht  kur ata duan të takohën më  zonjushën  Haxhere Gavazaj e  të  dinë,  ç’ po ndodhe me pagat e tyre, ajo nuk qëndron në  zyrë, gjithhere gjën arsyetimet e saj…

Ç po ndodhe, ende se  dimë , kush po gezohet  nga  puna e këtyre mësimdhënsve të  pakënaqur të Komunes se Prizrenit

Mësimdhënësit e pafutur në listën e pagave  dyshojnë se këtu është një dorë fortë  qe e  përkrahe zonjushën në  fjalë, dhe se ajo  luan më ndjenjat  e  tyre jo vetem në këtë vit por qe disa vite radhazi..