LDK VEÇ PARA ZGJEDHJEVE ËSHTË KUNDËR THAÇIT DHE PDK-SË

14.10.2019 17:22:35

Nga:Hysni Gashi

Koha e ka tregu se LDK,veç para zgjedhjeve është kundër Thaçit dhe PDK-së,jo edhe pas. Sepse ne momentin që i garanton votat për pushtet i ndryshon fjalet, Prandaj kjo loj e saj është edhe një orvatje shtes për të berë koalicion me PDK-në,Nismën dhe AKR-në. Me ç’rast nuk është rastesi që Thaçi dhe LDK-ja po mundohet ta fus Nismën dhe AKR-në ne Kuvend. Dhe nuk është çudi që i ndryshuan fjaltë dhe i ngrin raportet me LW që thonë se ne nuk bejmë koalicion deri sa të numrohet edhe vota e fundit. Dhe ne anën tjëtër kritikon LW gjoja se kjo dëshiron me ba koalicion qeverises për ta “bluar”LDK-në. Prandaj LDK është kundër Thaçit dhe PDK-së vetëm para zgjedhjeve dhe jo edhe pas.