NASA bën zbulimin e madh: Ja çfarë ka ekzistuar në Mars

25.12.2016 19:23:49

NASA njofton se alienët “ekzistojnë”, raporton sot “Daiy Star”.

Ndërsa, të dhëna të reja nga Agjencia Europiane e Hapësirës (ESA) dhe NASA-s, kanë zbuluar se uji dhe substanca të tjera të lëngshme kanë ekzistuar në planetin Mars, për qindra miliona vjet, pretendojnë studiuesit.

Ky afat kohor mund të ketë lejuar alienët të zhvillohen, tregoi një studim i ri.

“Të kuptojmë nëse Marsi ka pasur një klimë më të të ngrohtë dhe të lagësht për një periudhë të gjatë kohe, është një çështje kyçe në kërkimin tonë për jetën në të kaluarën në Planetin e Kuq”, ka thënë Nicolas Mangold nga CNRS-INSU, Universiteti i Nantës në Francë.

“Nëse ne kuptojmë se si klima marsiane ka evoluar, do të kuptojmë më mirë nëse jeta