Ndihmo pacientet ne nevoje, Dhuro Gjak!

05.06.2021 14:50:06

Dhuro Gjak eshte event organizuar nga studentet e kolegjit “Riinvest” me qellim ndihmen ndaj pacienteve ne nevoje ne republiken e Kosoves.

Eventi do te mbahet me date 12.06.2021 dite e shtune duke filluar prej ores 11:00 deri ne 14:00 ne hapesirat e kolegjit “Riinvest” dhe eshte i hapur per cdo vullnetar per dhurim te gjakut.

Ne vazhdim gjeni linkun per regjistrim, si dhe lokacionin per ne ambientet e Kolegjit Riinvest ku do te mbahet eventi:

https://forms.gle/tNNMPXjQqb3LJCSz5

https://g.page/RiinvestCollege?share

Ky event mbeshtetet nga Qendra Kombetare Per Transfuzionin e Gjakut dhe organizohet ne pajtim me rregullat per mbrojtje ndaj Covid-19.