Në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi” premiera “Rëfime për Kosovën”

22.02.2019 01:16:47

Të shtunën në orën 12:00 në Pallatin e Kulturës në Gjakovë do të shfaqet premiera e autorit Fatmir Lame ,,Rëfime për Kosovën,, nga Shoqata e intelektualëve “Jakova” dhe grupi Koha.

Kjo premierë shfaqet për nder të 11 vjetorit të shpalljes se Pavarësisë së Kosovës.

Në premieren e dokumetarit “Rëfime për Kosovën” me 23 shkurt 2019 të autorit Fatmir Lama do të përballeni me rrëfimet e familjeve (edhe gjakovare) andej e këndej kufirit me vite plot vuajtje, me vdekje e lindje, me dallgë e netë të pagjumta ( e me ëndrra të fjetura) dhe ditë plotë mërzi (e me dëshira të heshtura)! Familjarë të familjeve Pallaska , Vula , Rizvanolli , Zherka , Pula, VokshiShllaku,… e sa e sa tjera do ti gjejnë në dokumentar njerëzit e tyre! Pra, ejani në premierë !