Pastroni ZORRËT, rrafshojeni STOMAKUN për një javë: Një racion zëvendësojeni me këtë SALLATË!

19.07.2016 11:20:15

“Fshesa”  mbase nuk duket bukur dhe ekzotike, mirëpo ajo është e vlefshme për ata të cilët dëshirojnë të pastrojnë organizmin e vet dhe të humbin kilogramët e tepërt.

Sallatës nuk është e nevojshme t’i qitni kripë. Nëse nuk mundeni pa shijen e njelmët, përdorni salcë soje, e cila përmban goxha sasi kripe dhe përmirëson shijen e ushqimit, por ka edhe vlera të larta nutritive dhe nuk është e dëmshme për shëndetin.

“Fshesa“, ndoshta nuk duket e bukur dhe ekzotike, por ka vlerë për të gjithë ata që dëshirojnë ta pastrojnë organizmin.

Young Smiling Girl Eating Salad At Luch Break From Work

Receta:
Për përgatitjen nevojiten: lakër, panxhar, karotë, lëng limoni, vaji.

Përgatitja:
– Qërojeni lakrën, panxharin dhe karotën në sasinë: 3:1:1.
– Shtojini erëzat bimore sipas shijes.
– Shtypini perimet të lëshojnë lëngun.
– Shtojini pak lëng limoni.
– Hidhni pak kripë.

Kini parasysh: tek thartësira e ulët e lukthit më mirë është të konsumoni lakër turshi.