Përgjimet/ Kush është zyrtari me nofkën ‘Legeni’?

04.02.2017 23:22:29

Një përgjim i realizuar nga Prokuroria e Krimeve të Rënda në vitin 2016, ka interceptuar një telefonatë interesante mes Elton Çiçës (shtetas i vrarë pak javë pas përgjimit) dhe ish-Shefit të komisiariatit të Tepelenës, Haki Hasanbegasi.

Nga kjo bisedë, prokuroria interpreton se ish-shefi i komisariatit i ankohet Çiçës për një problem të shfaqur në horizont dhe se problemi ishte shkaktuar nga një zyrtar që Hasanbegasi e cilësonte me termin ‘Legeni im dhe i joti’ .

Prokuroria arrestoi Hysenbegasin 48 orë më parë, ndërsa në një material shpjegues thuhej se shtetasi Elton Çiça dikur informohej në kohë reale për çdo emërim apo ndryshim të bërë në radhët e policisë.

Përgjimi i datës 31 mars 2016:

Elton Çiça: Ku je o vlla? S’të rruhet trapi fare për mua?
Haki Hasanbegasi: E po ça të bëj unë…
Elton Çiça: Unë të kam vllai, ti…
Haki Hasanbegasi: Na vuri i ligu para…
Elton Çiça: Kush?
Haki Hasanbegasi: Ai legeni i im dhe i joti
Haki Hasanbegasi: Kush ta ka ça trapin ty? Se për ty prishem me të gjithë, nuk më rruhet trapi.

Image