“Projekti Omega”- Bukuria është afatshkurtër

02.08.2017 11:23:23

Askush nuk qëndron i ri dhe i pashëm gjithmonë, ky është një fakt që të gjithë e dimë.

Artisti i rrugës Melbourne, Rone, emri i plotë i të cilit është Tyrone Wright, përfundoi kohët e fundit një projekt të ri që ai e quajti “Projekti Omega”.

Ai interesohet në konceptin e krijimit të diçkaje të bukur brenda kontekstit të kalbjes.

Ai ka pikturuar portrete të grave të bukura në shtëpinë që do të shkatërrohet së shpejti në Melburn.

Rone e ktheu shtëpinë në një ekspozitë që ishte e hapur vetëm për disa javë për t’i dhënë njerëzve një shans për ta parë atë për herë të fundit.

Ai po përpiqet t’u kujtojë njerëzve se bukuria është e shkurtër.

 

artist-tries-to-remind-people-that-beauty-is-fleeting-through-their-paintings-597ee99aa07b3__880artist-tries-to-remind-people-that-beauty-is-fleeting-through-their-paintings-597bf82dedb1b__880artist-tries-to-remind-people-that-beauty-is-fleeting-through-their-paintings-597bf838b388d__880artist-tries-to-remind-people-that-beauty-is-fleeting-through-their-paintings-597ee9a14b365__880