Reagon MMPH: Gabuam, Ferat Shala s’është ministër, por ushtrues detyre

02.08.2016 18:09:25
“Të nderuara media, ju lutem publikojeni versionin e përmirësuar ngase në njoftimin e parë kam gabuar duke mos i vënë përpara titullit ushtrues detyre i ministrit, andaj kërkoj falje për këtë lëshim teknik”, thuhet në njoftimin e dytë të dërguar nga Fadil Maxhuni, zyrtar për informim në MMPH.
Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor e ka përmirësuar gabimin nga komunikata paraprake, ku Ferat Shalës i ishte referuar si ministër e jo si ushtrues detyre i ministrit.

“Të nderuara media, ju lutem publikojeni versionin e përmirësuar ngase në njoftimin e parë kam gabuar duke mos i vënë përpara titullit ushtrues detyre i ministrit, andaj kërkoj falje për këtë lëshim teknik”, thuhet në njoftimin e dytë të dërguar nga Fadil Maxhuni, zyrtar për informim në MMPH.