Sa temat më vlerë për vendin janë për ti trajtuar por tereni...

Sa temat më vlerë për vendin janë për ti trajtuar por tereni politik e ka pa mundësuar, pse ?

09.06.2019 16:26:35

Aktualisht, jemi në një situatë tepër të pa lakmueshme për ta dhënë kontributin sejcili nga ne, pa dallim kush nga çfarë pozitave punojm, veprojm e jetojm.

Është e pa pershkrueshme ti themi sakt, se sa temat më vlerë për vendin tonë janë për ti trajtuar por ja se tereni politik e ka pa mundësuar këtë trajtim dhe për më keq, e ka bërë të frikshëm bërjën dhe kontributin për vendin tonë. Pikërisht këtë mjerim nuk mund ta kupton shumica sado argumentues të jesh derisa pakaca kupton por ka mbetur e pa forcë e diku, diku pa guxim të perplasët më situatën e krijuar.

Unë, sakt po e shoh se ku ka shkuar puna dhe po ashtu, sakt e di se si mund të shpetojm nga më e keqa e cila po na kërrcnon që fatin e vendit, nga duart tona, atë ta kalojm dhunshëm në diplomacitë nderkombëtare pa na dhënë kush rastin të perzgjedhim sakt miqt e vertetë nderkombëtar !!!

Vjen kjo situat e imponuar pikërisht kur ata vet, pra nderkombëtarët, e shohin më mirë se ne, se zëri kritik vendor, këshillat e kritikve profesionist dhe patriotve të perkushtuar po mbyten

,, Ky popull kaq po meritojka“ do të thojn një ditë për të vendosur ata vet pa qar kokën për mjeranët tonë në politikë.

Tashmë pas kaq kohe, të paktën në një pikë po mirëkuptohëm, mos me klikoni as komentoni në facebook por drejt e në info-cetta.

Luzern 09.06.2019