Etiketimet Xun Çetta

Etiketim: Xun Çetta

Shqipëria në krizë politike dhe pergjimet e shitura,,BILD“-it

Nga Xun Çetta Krizat politike atje, nuk janë të reja e pa përvojë, madje edhe për ti menagjar ato nese duam ta shpetojm vendin nga...

Përfundimisht, ne na presin punë shumë më të mëdha se sa...

Nga Xun Çetta Është bërë e vështirë dhe e pa mundshme të shkruajsh dhe të jesh i kompletuar në gjitha këto vlime politike, në gjitha...

Të shumtë jemi ata të cilët e ditëm çfarë do të...

Nga Xun Çetta Jo vetëm unë, por të shumt jemi ata të cilët mirë e ditem se çfarë do të thot Shefi i diplomacisë Serbe, Ivica...

Sa temat më vlerë për vendin janë për ti trajtuar por...

Nga Xun Çetta Është e shpjegueshme mirë, por mjerisht e pa kuptueshme për shumicën që ti themi gjithë faktorë të cilën kanë mbytur zërin kritik...

Mos të themi ,,Bac u kry“ jo, sot në mengjes u...

Nga Xun Çetta Do të thosha dhe të apeloj që të mos themi para kohe ,,Bac u kry“ jo, sot në mengjesin e hershëm u...

Unë zyrtar politik nuk jam, por në këto situata një kërkesë...

Nga Xun Çetta 1-SHBA– të dhe BE-në 2-Rusinë dhe Kinën Historikisht populli ynë Shqiptar në trojet e veta në Ballkan, pozicionimin e tij politik si shqiptar e...

Nuk u dola dore atyre të cilët në emer të luftës...

Nga Xun Çetta Po më imponohët ta thëm faktin se, nuk u dola dore atyre të cilët në emer të luftës shkatrruan vendin pas lufte...

Fuqia e studentëve për ndryshime nuk është më ajo që ishte,...

Nga Xun Çetta Për dallim nga e kaluara kur po na sundonte një parti polituike, pra ajo komuniste, Studentët e kishim më leht ti bëjm...

Politikanë e ushtarakë në funksion të shtetit ligjor nese duam paqe...

Nga Xun Çetta Ushtarakë e ushtri të shteteve stabile, tërë jetën mësojnë doktrinat ushtarake të luftës dhe duke qën si shtet stabil fal politikave të...

Situata të vështira por jo pa pervoja të mëdha,

Nga Xun Çetta Kërkohët kujdesë që të mos vet vritemi nga politika në diplomaci Jemi në situatë kryqëzimi mes të keqës dhe të mirës, mes progresit...