Shtohet numri i pacientëve që po marrin trajtim për COVID-19 në spitalet...

Shtohet numri i pacientëve që po marrin trajtim për COVID-19 në spitalet e Kosovës

22.11.2021 11:07:57

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se është rritur numri i pacientëve të cilët po marrin trajtim për COVID-19 në QKUK dhe në spitalet e tjera të përgjithshme,  aktualisht janë duke marr trajtim për Covid-19, 49 pacientë, kurse ditën e diele ishin 42 pacientë.

Kurse në oksigjeno-terapi janë 13 pacientë ndërsa në mjekimin intensiv janë 2 pacientë, kurse ditën e diele nuk kishte asnjë pacientë

Bazuar në raportet e pranuara nga klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim spitalor janë 49 pacientë, 16 pacientë me Covid-19 dhe 28 të tjerë post-covid. Me oksigjeno-terapi janë 13 pacientë, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive ka 2 pacientë”, bënë të ditur ShSKUK.