Etiketimet Flutura Açka

Etiketim: Flutura Açka

Flutura Açka: Akullorja me duar të pastra që ndërtoi një Durrës...

Nga Flutura Açka 30 sekonda tërmet na i shkokluan 30 vjet jetë dhe shpresë për shtet. Akullorja me duar të pastra që ndërtoi një Durrës...

Flutura Açka: Poezi për Tiranën pagaz

Nën gaz Tirana e pagaz Ti shkel mbi ta me thundër, me sarkazmë, me hekurbeton, me oxazepine i verbon, me taftatë e grave të mira të vendit tim, që të...

“Roja i dritës” si një kodeks personal, një epistemologji komunikative ...

Nga Rexhep Kastrati Poetja, shkrimtarja dhe botuesja nga Tirana, Flutrura Açka ka sjellë vargjet për të birin e saj, Jerinin, i cili vdiq në moshën...