Etiketimet Spiro Kondo

Etiketim: Spiro Kondo

Gjurme historike-gjuhësore-/ Shqipja -Nëna e të gjitha gjuhëve

Nga prof.Spiro Kondo "SHQIPJA është Nëna e të gjitha gjuhëve dhe Shqiptarët janë Baballarët e Kombeve."-Zeusi....