Etiketimet Varri i Rugovës

Etiketim: Varri i Rugovës

A ke a nuk ke te varri i Rugovës!?

Retorika e pyetjeve: a ke a nuk ke te varri Rugovës, përditë ka vërshuar portalet e mediat e shkruara dhe elektronike. E bëjnë këtë...

Izet Abdyli: Në vend të homazhit të varri i Rugovës

 Shumëkush sot do bëjë homazh te varri Rugoves si: Ata që e deshtën dhe ata që s'e deshtën!? Ata që i thurën lavde dhe ata që...