Tërmet në Kosovë

11.09.2016 15:22:53

Rreth orës 15:12 minuta është ndier një tërmet në Republiën e Kosovës.

Ndryshe, edhe gjatë orëve të hershme të mëngjesit ka qenë një tërmet tjetër në Kosovë.

Sipas Qendrës Sizmike Evropiane, tërmeti ka qenë 4.4 shkallë, në thellësi prej 5 kilometra dhe ka ndodhur rreth 7 kilometra në verilindje të Shkupit.