Tmerri nga tërmeti/ Si i transformojnë makinat në dhomë fjetje

01.12.2019 11:25:40

Mijëra qytetarë të Tiranës kanë braktisur shtëpitë, pas tërmetit që goditi vendin në orën 21:53.

Qytetarët janë grumbulluar në Sheshin Nënë Tereza, ku po flenë në qindra automjete.

Burra, gra dhe fëmijë thonë se do e kalojnë natën jashtë, ndërsa kanë transformuar makinat e tyre në dhoma fjetje.