Veseli: Forca Kosova, duam fitore

07.09.2019 16:24:36

Veseli me këtë rast ka një kërkesë për djelmoshat e Kosovës.

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, po e përcjellë nga afër ndeshjen në mes të Kosovës dhe Çekisë.

Veseli me këtë rast ka një kërkesë për djelmoshat e Kosovës.

“Forca Kosova. Duam fitore”.