Vlora Dumoshi ndërpren fushatën për t’u solidarizuar kundër ekstremizmit

04.06.2017 21:28:58

Në këtë mënyrë ajo po vazhdon sensibilizimin e opinionit ndaj fenomeneve në rritje siç janë këto të ekstremizmit, por edhe në raste të tjera të personave në nevojë.

“Në këtë zallahi parazgjedhore dhe vorbull të postimeve politike të ndalemi një moment dhe të solidarizohemi me të gjithë njerëzit, popujt dhe vendet të prekura nga ekstremizmi i dhunshëm.#ManchesterOneLove” – thuhet në postimin e saj në facebook.