Zenun Pajaziti foli si të ishte në opozitë dhe mbrojti qeverisjet pararendëse

10.05.2017 10:29:42

Shefi i GP të PDK-s, foli me patetikë, me emocione dhe në mënyrë populiste, por ajo që ra në sy është se ai foli si të ishte në opozitë.

Ai foli edhe për sukseset që janë vazhdimësi e qeverisjeve të mëprashme, por nuk tha se edhe demarkacioni, edhe asociacioni janë vazhdimësi të Qeverisë paraprake, edhe prontopolitika është karakteristikë e qeverisjeve të mpëarshme, edhe tenderomania është karakteristikë e qeverisjes së mëparshme.

Pra, Zenun Pajaziti, shefi i GP të PDK-së, partisë së parë në koalicionin qeverisës, në vend se të mbronte këtë koalicion, mbrojti qeveritë pararendëse.