A e keni ditur se në majë të Kullës së Ajfellit është një apartament (Foto)

04.02.2017 13:24:49

Gustav Eifel ishte projektuesi francez, në botë i njohur për ndërtimin e Kullës Eifel në Paris.

Apartamenti është i mobiluar plotësisht me mobilet më të mira që mund t’i kishte një shtëpi pariziene në shekullin e 19-të; një dhomë gjumi të vogël, qilima, rafte dhe tapeta.

Një piano e madhe dikur ishte kryevepër e dekorimit të këtij apartamenti të ndërtuar dhe rezervuar për përdorim personal nga arkitekti i kësaj kulle, Gustave Eiffel.

Thuhet se gjatë qëndrimit të Gustavet në Paris, ky apartament kishte shërbyer si një qendër e shumë ndejave ekskluzive në të cilat kishin marrë pjesë edhe disa nga emrat e mëdhenj të kohës