Forumi Rinor i LDK-së e zgjedh kryetarin e ri

25.12.2016 16:01:39

Forumi Rinor i Lidhje Demokratike të Kosovës ka mbajtur sot Kuvendin Zgjedhor

Kryetar është zgjedhur Fidan Rakaliu, ndërkaq nënkryetar janë zgjedhur Flamur Sadriu dhe Besart Dreshaj, shkruan lajmi.net

Në këtë Kuvend ka qenë i pranishëm edhe kryetari i LDK-së, Isa Mustafa.