Fundi i botës po vjen dhe liderët botëror do e shpëtojnë vetëm veten

01.01.2017 23:09:24

Liderët botëror e dinë se apokalipsi është i pashmangshëm, por kanë plane që ta shpëtojnë vetëm veten, thuhet sipas një teorie konspirative.

Robert Vicino thotë se elita botërore ka qenë duke u përgatitur për fundin e botës për më shumë se 30 vjet.

Ai pretendon se ekziston një rrjet masiv i bunkerëve nëntokësorë në SHBA, të varrosur thellë në Malet ‘Rocky’, transmeton Gazeta Express.

Duke folur për Daily Star, Vicino tha: “Ata nuk kanë plane për ju dhe mua, por kanë plane për veten e tyre”.

Vicino thotë se bunkerët gjigand – që kanë qenë duke u ndërtuar që nga viti 1983 – janë dizajnuar për të ofruar mbrojtje kundër arritjes së Planetit X.

I njohur edhe si Nibiru, ai thotë se ky planet do ta godasë Tokën në shtatorin e vitit të ardhshëm – dhe se qeveritë botërore e dinë këtë plotësisht.