Gjergj Dedaj, zëvendësministër i Punëve të Jashtme

07.11.2017 14:13:22

Gjergj Dedaj është emëruar zëvendësministër i Punëve të Jashtme.

Dedaj do të jetë zëvendësministër në Ministrinë që udhëhiqet nga Behgjet Pacolli.

Ndryshe, sot paradite është emëruar edhe Bujar Cakolli zëvendësministër i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë.