Ja sa fëmijë kanë lindur në ditën e Bajramit

22.08.2018 17:29:06

Në ditën e festës së Kurban Bajramit në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, kanë ardhur në jetë 16 fëmijë.

Sipas raportit të klinikës, gjatë ditës së djeshme kanë lindur 11 vajza dhe pesë djem.

Nga 16 nëna, vetëm pesë prej tyre kanë lindur me operacion cezarian.

Ndërkaq për herë të parë kanë lindur fëmijë katër nëna.