Kundrim!

12.12.2019 15:20:39
Nga  Adem Bytyçi
Me gjithë respektin ndaj shumë portalve të pavarura dhe të pa ndikuara, ka edhe të atilla, që janë servile të partive politike!
Për këtë shkak bëjnë selekcionimin e opinioneve, i publikojnë vetëm ato të cilat favorizojnë  partinë të cilën e adhurojnë!
Prijashtimisht ka portale që nuk guxojnë për t’i publikuar opinionët të  cilat në shënjester kanë keqpërdorimet e pushtetarëve, unë gjykoj se Portalët e tilla, më se miri është të mbyllen, përderisa nuk janë në funksion të informimit të drejtë të opinionit!
Vertetë të gjitha mjetët e informimit   publik pa prijashtim paraqesin burimin dhe mjetin kryesore të luftimit të të gjitha të këqijave në një shoqëri dhe veprimtaria tyre thuja se është ndér veprimet më fisnike, por vetëm kur janë të pavarura dhe të pa ndikuar nga qarqet e caktuara politike!
Në një shtet, në një shoqëri ku mjetët e informimit e shesin moralin dhe emisionin e tyre fisnik të politika e regjimit, në atë shtet, në atë shoqëri terrmeti i padrejtësive  dhe egerësia e shkeljës së të drejtave të njeriut nga regjimi është Apokaliptike!