Leter për Aurel Desaretin

30.07.2019 10:20:19
Nga Sabahate Byçi
I dashur siVlla Aurel
Falëmnderit për Rrespektin dhe Konsideraten, vetem e vetem sepse  edhe me mua, përpos të tjerve Ti po i ndanë emicionet në lidhje me hallet dhe dertet e mëdha që e kan kapluar dhe kapur fort për fyti dhe po e ngulasin MËMATDHEUN dhe si duket siq e ke cekur edhe ti shum i vlersuari i im Ztr. Aurel – polikuajt në funkcion në çdo trevë Shqiptare me mjë intenzitet që s’përshkruhet hajdutorë e kryminel shum të flliqt – e kan „uzurpu“ bregdetin me çmime aq të larta, duke iu pamundsuar gjithë Shqiptarëve të varfër që tërë ditën e lume tė Zotit bijn cop për pak lekë – sa për buken e gojës Familjare pra duke iu bër tabu edhe gjithë Shqiptarëve të Ballkanit dhe të gjithë SHQIPTARISË.
Të gjorët e varfër të cilët kur pat filluar hyrja e dalja e lirë – shkojshin në pushime të GËZUAR e të lirë si të NËNA. E tash secili ka droh sepse plazhet ( sipas mediave) jan të mbushura me rus serb kinezë e llojlloj soji të qenjeve nga më të ndryshme e të rrezikshme për ILIROSHQIPTARËT.
Falëmnderit Aurel
Më lejo i dashur që ti rrecitoj disa vargje për MASKATRNJËT dhe laperat politikUaj të qeverisjes në prezent Shqiptare kudo në Ballkan e më gjër me shkrim, megjithse kisha pasur  dëshirë të MADHE të ti rrecitoja për dëgjim;
„O njeri mos harro nga ke ardhë, se ai që harron nga ka ardhë, NUK E DIN KU SHKON“
P.S.
Zemren ma knaqe  –
Sabahate Byci Shkrimtare, Piktore e pavarur dhe Publiciste e lirë.
28.07.2019 20:35h
GjakoShqiptareGjermane
GJERMANI