Mbledhësi i topave rrihet nga futbollisti pasi festoi golin e kundërshtarit

21.02.2018 11:17:52

Brazili është vendi ku futbollin e kanë fe, por fatkeqësisht edhe i incidenteve të rënda dhe të pakonceptueshme për një shoqëri modern.

Në sfidën mes Operario MS dhe Comercial MS në ligat e ulëta në Brazil, futbollisti i Operarios, Jefferson Reis, është fiksuar nga kamerat duke rrahur brutalisht një nga djemtë që qëndrojnë për të kapur topat që përfundojnë jashtë vijave kufizuese të fushës së lojës.

Arsyeja? Sepse kishte festuar golin e shënuar nga skuadra kundërshtare.