Në Fushë Kosovë 44 raste aktive me coronavirus

29.06.2020 22:44:57

Në Komunën e Fushë Kosovës sonte janë paraqitur pesë raste të reja me coronavirus.

Zëdhënësi i komunës, Ali Topalli thotë për RTV Dukagjinin se më këto raste numri i përgjithshëm i të infektuarve shkon në 93.

“Por vlen të theksohet se gjatë muajit qershor në Fushë Kosovë kemi 47 raste që janë shëruar nga coronavirusi. Kemi 44 raste aktive me coronavirus”.

Topalli thotë se gjendja e të infektuarve është stabile dhe nuk kanë simptoma