Postohet në snapchat rrahja brutale të vajzës 15-vjeçe

18.08.2016 17:03:42

Një nënë ka shpërndarë një video të bijës së saj 15-vjeçe duke u rrahur brutalisht, të cilën dikush e kishte postuar në Snapchat.

Viktima që ka dashur të mos i zbulohet identiteti, ishte sulmuar gjatë të hënës në Guiseley të West Yorkshire derisa po ecte rrugës për në shtëpi.

2

Sulmi i befasishëm ka ndodhur përballë një restoranti të McDonald’s,  ku shumë njerëz që ishin aty mbetën të shokuar me dhunën e krijuar midis rrugëve.

Gjatë sulmit asaj i janë shkulur flokët, dhe disa herë është qëlluar me shqelma dhe grushta në fytyrë.

3

Sulmi ishte aq i vrazhdë, sa që vajza që shfaqet në video është dashur të marr trajtim special për të ënjturat në fytyrë.

4

Por vajzat që e kishin rrahur dhe që e kishin filmuar këtë moment menjëherë e kishin shlyer videon nga Snapchat, por një person tjetër e kishte regjistruar dhe ia kishte dorëzuar policisë së West Yorkshire.

5