Sadiku drejt gjigantit turk

20.07.2016 11:17:06

Armando Sadiku është pranë firmës me gjigantin turk të Galatasarayit.

Përfaqësuesit e dy klubeve janë në bisedime, dhe ato kanë avancuar deri ku arritja e marrëveshjes është afër.

Gjatë ditëve të fundit Sadiku ka munguar në stërvitje me Zurichun dhe ndodhet në Turqi, ku mendohet edhe të ketë kryer vizitat mjekësore.