Shtyhet Euro 2020

17.03.2020 14:01:14

 

Kampionati Evropian i Futbollit është shtyrë me lajmin që e ka konfirmuar vetë UEFA

Kampionati Evropian tash do të zhvillohet verën e ardhshme dhe jo këtë verë.