Etiketimet Anarkia

Etiketim: Anarkia

Kush është prapa perdeve apo grilave nikab ne Kosove ?

Nga Shukrije Gashi Si me i nxjerre gratë me nikab nga terri burgosjes, qe ato te çlirohen nga frika e mosrealizimit te agjendave diskriminuese ndaj...

Kur nuk sundon ligji, mbisundon anarkia!

Shkruan: Florim Zeqa Për politikanët kosovarë, gënjeshtra dhe mashtrimi janë shndërruar në çelës të suksesit, ndërsa hajnia në çelës të pasurimit të tyre. Përveç këtyre...

Për fyerje të Jabllanoviqit desh u kall vendi, për Rikallon shfajësime...

Nga Rexhep Kastrati Ende pa u akomoduar në resorët e saj, Qeveria e drejtuar nga kryeministri Mustafa, Serbia bëri provokimin e parë: nëpërmjet Jabllanoviqit lëshoi...