Etiketimet Artan Mullaj

Etiketim: Artan Mullaj

Esse-Portret njerzor

Nga Artan Mullaj (marre nga Libri "PRELUD KRENARIE, mozaik letrar" -L.K.) larg paragjykimeve politike dhe mendësive letrare. Ja si e pikturon me penen e tij piktori dhe...