Etiketimet Iliriana Sulkuqi

Etiketim: Iliriana Sulkuqi

Ngjyrat e mia në udhëkryq: poezi nga Iliriana Sulkuqi

-intermezo- (Në Vendin tim, edhe semafori duhet të ketë tjetër kuptim…) Kur e “gjelbra”, duke pritur, më shfaqet si shteg… Humbas nëpër pyje ku ëndrra më ndjell… Kur m’fekset e “kuqja” drejt...

Iliriana Sulkuqi ShenValentini-Shën Dashuria…apo – “Shën” Maj-i

(14 shkurt, 2003, duke u gdhirë 15-të. E jetuar me pikë e presje dhe e botuar që në atë kohë) - Epilog -