61 pacientë me COVID-19 janë duke u trajtuar në ShSKUK

25.10.2021 11:26:07

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur që trajtim kundër COVID-19, aktualisht janë duke marrë 61 pacientë.

Ku 18 prej tyre janë duke u trajtuar edhe me oksigjeno-terapi dhe 5 të tjerë në mjekim intensiv pra në gjendje më të rëndë shëndetësore.

Kurse sipas ShSKUK-së, në klinikat e tjera janë duke u trajtuar diku 25 pacientë të tjerë, ku 12 prej tyre janë në Klinikën Infektive, 22 pacientë të tjerë post-covid në Klinikën e Pulmologjisë dhe në Mjekimin Intensiv në Klinikën Infektive, janë 2 pacientë.